Online diner bestellen

Lekker, gezond en eerlijk eten. Uitgebreide keuze.

Bezorgd in geheel Utrecht

Een (h)eerlijk menu bezorgt bij je thuis of op je werk.

Vandaag bestellen en eten

We bezorgen jouw eten snel, duurzaam en op tijd.

Welkom bij Bedrijfscatering Utrecht, jouw partner voor alle evenementen!

Of je nu een intiem diner organiseert of een grootschalig evenement, wij staan voor je klaar

Evenementen

Voorwaarden

Je kunt jouw bestellingen mailen naar info@BedrijfscateringUtrecht.nl, of via onze website, BedrijfscateringUtrecht.nl. Heb je liever persoonlijk contact over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op en wij bespreken jouw wensen. We gaan altijd uit van koude levering bij warme gerechten, maaltijden en buffetten, inclusief opwarminstructie. Warm leveren is in overleg, afhankelijk van de mogelijkheden.  

Getoonde foto’s (en prijzen) in het foodbook zijn ter illustratie en kunnen afwijken van de daadwerkelijke levering. Bij vragen, neem gerust contact met ons op.  

Spoed bestellingen  

Neem telefonisch contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Bestelling annuleren  

Annuleringen kun je telefonisch of per e-mail doorgeven. Let op! Indien een bestelling, om welke reden dan ook, geheel of ten dele wordt geannuleerd, kunnen gemaakte kosten alsnog worden doorberekend. Alleen op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 16:30 uur nemen wij annuleringen in behandeling. In de weekenden zijn wij niet aanwezig op kantoor en behandelen we geen e-mailverkeer.  

Ontvangst bestelling  

Je controleert samen met de chauffeur de volledige bestelling bij ontvangst. Vervolgens teken je de aflever bon voor ontvangst. Indien er tijdens de aflevering niemand aanwezig is op de afleverlocatie om voor ontvangst te tekenen, wordt er door ons een foto gemaakt. Aanlevertijden Wij leveren onze bestellingen zoveel mogelijk in logische volgorde en tijdstip van bestellen. Dit betekent dat de daadwerkelijke aflevertijd kan afwijken van de door jouw opgegeven aflevertijd. Voor de lunch leveren we tussen 10:30 en 13:30 uur. Voor borrel en diner leveren we tussen 13:30 en 17:00 uur. Afwijkende tijden kunnen in overleg worden afgesproken. Als je warme maaltijden of buffetten bestelt, leveren we deze minimaal 1 uur voor aanvang van het diner. Dit voorkomt vertraging door files en onvoorziene omstandigheden. Aflevertijden vóór 08:00 uur en na 18:00 uur kunnen worden besproken, maar hiervoor geldt een toeslag van € 27,50 excl. btw. 

Maatwerk  

Voor incidenteel en eenmalig maatwerk rekenen wij een toeslag van € 37,50 excl. btw.

Factuur  

Wij hanteren een betalingstermijn van maximaal 14 dagen.  

Termijn bestellingen  

Lunches, broodassortimenten & losse broodjes, Lunchsalades en soepen, hapjes, vers fruit: Bestellen is mogelijk tot 10.00 uur en wordt dezelfde dag nog geleverd, tenzij anders aangegeven.  

Buffetten  

Buffetten bestellen voor evenementen is mogelijk tot 12.00 uur, minimaal 1 werkdag van tevoren. Lunchbestellingen voor zaterdag dienen uiterlijk op donderdag voor 12:00 uur te zijn doorgegeven. Leveringen op zon- en erkende feestdagen zijn in overleg en dienen uiterlijk twee werkdagen vóór de aflevering te zijn doorgegeven. Bij leveringen op zon- en erkende feestdagen wordt een extra toeslag van € 40,00 excl. btw doorberekend.  

Transport & levering  

We hanteren vaste bezorgkosten van € 9,95 excl. btw. We leveren standaard koud aan. Warme levering is in overleg. Bij een eventuele levering van totale concepten gaan de transportkosten in overleg.  

Retour bestelling  

Graag ontvangen we onze materialen vaatwasser schoon retour. Dit betekent dat de materialen vrij van etensresten moeten zijn en gesorteerd moeten worden. Samen met de chauffeur controleer je de bestelling en materialen. Eventuele retourverpakkingen worden genoteerd op de aflever bon. Vervolgens teken je voor het retour halen. Bij beschadigingen en/ of ontbrekende materialen worden de kosten in rekening gebracht op basis van de vervangingswaarde. Let op! Er moet iemand aanwezig zijn op de plaats van retour om te tekenen. Als er niemand aanwezig is, is het risico voor de opdrachtgever. Bedrijfscatering Utrecht is op dat moment niet verantwoordelijk voor eventuele kosten. Deze kosten worden aan de opdrachtgever doorberekend tegen de aanschafwaarde. Het ophalen van de bestelling gebeurt bij de volgende levering of in overleg. Buffetten worden indien mogelijk de volgende dag opgehaald.  

Statiegeld  

Over onze materialen rekenen wij statiegeld, dat gecrediteerd wordt bij het retour halen. Dit wordt zoveel mogelijk verrekend bij de volgende bestelling.

Onze specialiteit

Evenementen

Bedrijfscatering Utrecht. Jouw partner voor alle evenementen

Beste Catering Service

Eenvoudig Besteld | Snel Bezorgd | Eerlijke Prijs | Met Liefde Bereid

Bestel nu online jouw buffet

Sandwiches
Italiaans Buffet
Lunch Pakket
Sushi Buffet
Lunch Box
Mediterraans Buffet
Lunch Bowls
Tapas Buffet
Zoet en drinken
BBQ Buffet

Blijf op de hoogte

Nu korting

Mis geen aanbieding meer

Lunch Boxen

Evenementen

Top Catering

Ervaringen

Wij gaan voor 100% tevredenheid. Bestel vandaag nog en ervaar onze service. Velen gingen je voor

Wat een toppers. Heerlijk, snel en onbezorgd.

Frits

Eten besteld in Utrecht

Geen vraag is jullie teveel. Heel fijn. Snel en professioneel. Iedere keer weer.

Karin

Lunch besteld in Utrecht

Wij bestellen onze lunch het liefst bij jullie. Iedere keer weer een feestje.

Dana

Catering besteld in Utrecht

Bedrijfscatering Bestellen Bowls

Broodjes waren lekker en meer dan genoeg.

Kai Smit

Eten besteld in Utrecht

Bedrijfscatering Bestellen Lunch Pakket

Heerlijke broodjes en bowls en altijd keurig op tijd!

Whoppah

Eten besteld in Utrecht

Lunch Bowls

Super!

Isabelle

Eten besteld in Utrecht

Sandwiches | Buffetten

Gewoon super goed zoals altijd. Veel zorg besteed aan de broodjes en een top service! Absolute aanrader! Tot snel.

Robert

Eten besteld in Utrecht

Bedrijfscatering Bestellen Sandwich

Woorden schieten tekort, wederom fantastisch geholpen. en als we het dan hebben over luxe broodjes dan ben je hier op het juiste adres, fabuleus.

Remon Heeren

Eten besteld in Utrecht

Bedrijfscatering Utrecht

Snel geleverd – altijd lekker!

Werfplaats

Eten besteld in Utrecht